1

Курс валют онлайн в Україні

17 Березня 2021

Все більше людей знаходять основну або віддалену роботу в інтернеті. Але іноді гроші за виконану роботу надають у валюті іншої країни. Виникають проблеми з оплатою рахунків, товарів і послуг.

В банк вже не підеш і не обміняєш гроші «по старинці». Доводитися прибігати до сучасних технологій – онлайн обміннику валют.

Із цієї статті ви довідаєтеся, як і де обміняти валюту, не виходячи з будинку.
валюта онлайн

Як розрахувати вартість обміну валют?

Скільки я отримаю гривень, якщо обміняю 100 доларів? Щоб відповісти на це питання, радимо перед обміном зайти в конвертер валют онлайн на нашім сайті. Це безпосередньо залежить від того, який курс у країні зараз. Для кожної валюти створений зручний графік, по якому можна подивитися динаміку та спрогнозувати подальші зміни.

Money24 відрізняється тим, що пропонує вигідні умови поза залежністю від стрибків курсу валют онлайн. Навіть якщо той же долар різко піднімається, у нас його вартість буде нижче, ніж в інших обмінниках.

Де обміняти гроші за вигідним курсом?

Обмінники онлайн – це доступно і швидко. Ви багато чого втрачаєте, якщо дотепер не використовуєте таке чудо інформаційного прогресу. І все-таки мало хто знає, як це зробити вигідно. Де знайти гарний курс грошей онлайн, щоб не влетіти в копієчку на різниці?

Приміром, на Money24 обмін відбувається так:

  1. Ви залишаєте заявку на сайті для зручності. Укажіть, яку валюту бажаєте купити / продати, її суму, ім’я, телефон і e-mail.
  2. Приходите до нас в офіс і забираєте свої гроші. При обміні великих сум, співробітник супроводить вас до машини з метою безпеки.

Для чого потрібно залишати заявку?

Безумовно ви можете відразу забігти в обмінник і провести потрібні операції. Але залишена заявка допоможе зафіксувати курс. Він зараз міняється не щодня, а щогодини. Так що, якщо валюта різко змінить вартість, ми обміняємо її по старому співвідношенню.

Як не потрапити до шахраїв при обміні валют?

У наш час потрібно завжди бути напоготові. Давайте подивимося та запам’ятаємо правила, щоб уникнути шахрайства в обмінниках валют онлайн.
онлайн курс валют

  1. Завжди вивчайте інформацію про ресурс, перш ніж довірити йому свої гроші.
  2. Звертайте увагу на те, як оформлений сайт. Якщо дизайн не індивідуальний і скопійований у якогось іншого сервісу, розроблювачі явно не хотіли морочитися. Якісний і дорогий сайт – показник серйозних намірів і відповідального відношення до покупців.
  3. Домен. Буде дуже підозріло якщо виявиться, що сайт працює менше 6 місяців. Не радимо довіряти й тим обмінникам, які розташовані на безкоштовних хостингах, це однозначно справа рук шахраїв.
  4. Контактні дані. Якщо оператор завжди на зв’язку, то сміло можна довіряти цьому обміннику онлайн.
  5. Обмеження по сумі. Як правило, реальні сервіси по онлайн обміну валют працюють на автоматі, кількість грошей для них не має значення.
  6. Неприродно низький онлайн курс валют. Ви ж пам’ятаєте, що дешевий сир буває тільки в мишоловці? Якщо вам пропонують долар за 20 гривень замість 28 (наприклад), про яку чесну угоду може йти мова?

Удалих обмінів і вигідних курсів!

Схожі публікації
Де вигідніше курс валют: у банках України або в обмінних пунктах
Де вигідніше курс валют: у банках України або в обмінних пунктах
1 Квітня 2021

Банки України пропонують курс валют найчастіше відмінний від обмінних пунктів. Для обміну валюти ми зіштовхуємося з вибором, де вигідніше обміняти ...

Money 24 – кращий пункт обміну валют у Дніпрі
Money 24 – кращий пункт обміну валют у Дніпрі
31 Березня 2021

Вибираючи обмінний пункт у Дніпропетровську, клієнт орієнтується на три параметри: вигода, безпека і якість обслуговування. Обмінник Money 24 поєднує ...

Обмін старих купюр у Дніпрі: як перетворити зіпсовані гроші в нові банкноти
Обмін старих купюр у Дніпрі: як перетворити зіпсовані гроші в нові банкноти
31 Березня 2021

Якщо вам попаслася зіпсована банкнота, що ніде не хочуть приймати, не варто відчаюватись. Грошам властиво зношуватися, адже вони постійно перебувають ...

Курс валют в обмінниках
Курс валют в обмінниках
17 Березня 2021

В Україні існує кілька видів курсів валют: Офіційний курс - установлюється НБУ щодня, використовується для переводу розрахунків у ...